Grafisch steunpunt voor ontwerp, opmaak en drukwerkbegeleiding

Wellicht denkt u aan een nieuw logo of mogelijk een complete huisstijl. Of u heeft dringend iemand nodig die een nieuwsbrief, magazine, boek of advertentie voor u ontwerpt. Tevens opmaakt, Photoshop-werk doet en de techniek regelt voor de drukkerij. En uiteraard dienen de kosten zo laag mogelijk te zijn. Ondanks dat dit over het algemeen zaken zijn die moeilijk samen gaan, is het toch mogelijk.

In de grafische media werkt men in een digitale workflow. Drukkerijen stellen hoge eisen aan het aangeleverde (digitale) materiaal en over het algemeen is het daar laten maken of aanpassen erg duur. Mensen die ondersteuning kunnen gebruiken bij het ontwerpen en digitaal uitwerken van hun huisstijl of drukwerk zijn bij mij op het goede adres. Alles wordt conform de eisen gemaakt zodat de opdracht pasklaar aangeleverd kan worden. Ik ben een kleine zelfstandige met veel ervaring op dit gebied en kan dus samen met de klant onderzoeken hoe zijn/haar wensen het best tot een goed einde gebracht kunnen worden. Mede omdat, daar waar nodig, samengewerkt kan worden met andere disciplines, bijvoorbeeld een tekstschrijver of website-bouwer.

Ik hoop dat deze webfolio een indruk van mijn achtergrond en mogelijkheden geeft. Heeft u interesse of vragen neem dan gerust contact op.